Wat ik doe

Altijd in beweging

Als veelzijdig en bevlogen persoon hou ik mij met verschillende activiteiten bezig. Ik geniet van de vrijheid, uitdaging en persoonlijke ontwikkeling die het ondernemerschap mij al ruim twintig jaar biedt.

Mens & arbeid

Vanuit mijn bedrijf Mensar | mens & arbeid bied ik praktisch(e) eerstelijns advies en ondersteuning op het gebied van (ziekte)verzuim, personeel & organisatie, re-integra­tie en sociale zekerheid (WIA, Ziektewet en WW). Klik op het logo hieronder om de website te bezoeken voor meer informatie of voor de weblog waar ik regelmatig berichten plaats.

Webdesign

Sinds 2004 ontwikkel ik websites voor het MKB en particulieren. Sinds 2009 maak ik gebruik van WordPress als content management systeem. De sites die ik bouw zijn responsive wat wil zeggen dat ze op ieder apparaat en bij iedere resolutie goed worden weergegeven.

Traden

Sinds 2008 ben ik actief als trader (CFD’s) waarbij ik mij vooral richt op volatiele valutaparen en goud (XAUUSD). Ik handel doorgaans op basis van technische analyses die zijn gebaseerd op support en resistance, pivots en bollinger bands.