Wat ik doe

Als bevlogen en betrokken ondernemer houd ik mij in brede zin bezig met activiteiten en vraagstukken rondom werk, arbeidsongeschiktheid, mens & organisatie en sociale zekerheid. Als  kennis- en sparringpartner werk ik voornamelijk voor werknemers/particulieren, maar ook werkgevers, advocaten, re-integratiebedrijven en andere partijen behoren tot mijn opdrachtgevers. Daarnaast deel ik mijn kennis en inzichten via trainingen en mijn veelgelezen weblog.

Ik hanteer een divergente werkwijze: dat wil zeggen dat ik veel vraagstukken of omstandigheden vanuit verschillende invalshoeken benader en waar nodig kennis uit verschillende domeinen koppel en toepas. Opdrachtgevers waarderen mijn toegankelijkheid, expertise en flexibiliteit.

Op dit moment ben ik beschikbaar voor onderstaande diensten. Heb je hier vragen over of wil je met mij overleggen? Stuur mij dan gerust een bericht.

Bekijk mijn reviews op Trustpilot om te lezen hoe klanten mij en mijn dienstverlening hebben ervaren.

Wat ik doe

Als bevlogen en betrokken ondernemer houd ik mij in brede zin bezig met activiteiten en vraagstukken rondom werk, arbeidsongeschiktheid, mens & organisatie en sociale zekerheid. Als  kennis- en sparringpartner werk ik voornamelijk voor werknemers/particulieren, maar ook werkgevers, advocaten, re-integratiebedrijven en andere partijen behoren tot mijn opdrachtgevers. Daarnaast deel ik mijn kennis en inzichten via trainingen en mijn veelgelezen weblog.

Ik hanteer een divergente werkwijze: dat wil zeggen dat ik veel vraagstukken of omstandigheden vanuit verschillende invalshoeken benader en waar nodig kennis uit verschillende domeinen koppel en toepas. Opdrachtgevers waarderen mijn toegankelijkheid, expertise en flexibiliteit.

Op dit moment ben ik beschikbaar voor onderstaande diensten. Heb je hier vragen over of wil je met mij overleggen? Stuur mij dan gerust een bericht.

Bekijk mijn reviews op Trustpilot om te lezen hoe klanten mij en mijn dienstverlening hebben ervaren.