BLOG
Instituut GAK lanceert podcastserie ‘Sociale Zekerheid gezien vanuit de leerstoel’

Instituut GAK heeft een podcastserie gemaakt over sociale zekerheid gezien vanuit de leerstoel.  In deze serie komen hoogleraren en andere academici aan het woord die over dit onderwerp vertellen. Op dit moment zijn er vijf podcasts beschikbaar: economie, arbeidsdeskundigheid, pensioenrecht, machtsverhoudingen tussen vakbonden en werkgevers en grensvlak sociale zekerheid en HRM.

De podcasts vind je hier.

Was dit artikel nuttig voor je?

Dankjewel voor je mening!

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid • Bezwaar en beroep UWV • Libido sciendi
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid • Bezwaar en beroep UWV • Libido sciendi

Wellicht vind je dit ook interessant!