BLOG
E-book ‘Alles over de WIA 2023’

Vandaag heb ik de 2023 editie van mijn e-book ‘Alles over de WIA’ gepubliceerd. In het 116 pagina’s tellende duidelijke, complete en geactualiseerde e-book vind je alle belangrijke informatie over de WIA: van de medische en arbeidsdeskundige beoordeling tot re-integratie, het vaststellen van het arbeidsongeschiktheidspercentage, de inlichtingenplicht, bezwaar en beroep, voorzieningen, de verschillende uitkeringsregelingen die de WIA kent en meer. Naast alle essentiële informatie over deze complexe wet en werknemersverzekering tref je veel weetjes, nuttige tips en – voor meer verdieping – verwijzingen naar uitspraken van rechters aan. Niet voor niets wordt mijn e-book al jaren gebruikt en aanbevolen door verzekeringsartsen, juristen en advocaten, casemanagers, arbeidsdeskundigen en andere professionals die zich met arbeidsongeschiktheid bezig houden.

Voor mijn praktische e-book ‘Alles over de WIA 2023’ vraag ik een kleine vergoeding. Na betaling kan je het e-book direct downloaden en heb je alle essentiële informatie tot je beschikking in een compleet naslagwerk.

NU DOWNLOADEN

“De WIA is een complexe wet. Selwyn slaagt er in om de belangrijkste onderdelen eenvoudig en duidelijk uit te leggen.”
Mr. dr. Jim Faas / Verzekeringsarts & jurist
“Fijn e-book voor “leken”, als voorbereiding op wat er komen gaat bij een ingewikkelde
procedure met niet te onderschatten consequenties.”
Brigitte Schutzelaars / Gecertificeerd registerarbeidsdeskundige
“Selwyn is net zo’n vakidioot als ik. Het leuke is dat onze vakgebieden elkaar goed aanvullen.
Zo legt hij bijvoorbeeld sociale zekerheidsrechtvraagstukken helder en – ook voor de niet-jurist – op een prettige manier uit.”
Suzanne Meijers | Advocaat arbeidsrecht & auteur
“Wat opvalt is de kraakheldere en begrijpelijke taal waardoor zoiets ingewikkelds en taais als de Wet WIA onmiddellijk tot leven komt. Nodigt uit tot lezen. Aanrader.”
Drs. Martijn Haentjens / Verzekeringsarts
“Wat een waardevol document! Het hele WIA-proces wordt stap voor stap toegelicht. Duidelijke taal, heldere voorbeelden en praktische tips. Dit wil je lezen als je te maken krijgt met ziekte en arbeidsongeschiktheid.”
Natascha Schenk / Senior jurist sociale zekerheid bij BrandMR
“Selwyn geeft op een heldere en eenvoudige manier inzicht in hoe de Wet WIA werkt. Ideaal, nuttig en zeer aan te bevelen voor iedereen die met deze wet en het UWV in aanraking komt.”
Mr. Rudolf van der Ham / Advocaat sociale zekerheid bij Advocaten in de Praktijk

Was dit artikel nuttig voor je?

Dankjewel voor je mening!

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid • Bezwaar en beroep UWV • Libido sciendi
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid • Bezwaar en beroep UWV • Libido sciendi

Wellicht vind je dit ook interessant!