BLOG
TNO lanceert podcast over de invloed van technologie op werk

TNO is onlangs gestart met een podcastreeks over de invloed van technologie op werk. In de eerste aflevering gaat het over de inzet van Cognitieve Support Technologie.  Met de inzet van deze technologie worden werkzaamheden toegankelijk gemaakt voor meer mensen, kunnen medewerkers meer complex werk aan en worden inwerktijden verkort. Zo moet CST de personeelstekorten in diverse sectoren helpen terugdringen.

Beluister de podcastreeks hier.

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Werk, arbeidsmarkt, re-integratie, mens & organisatie, arbeidsongeschiktheid & sociale zekerheid • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Werk, arbeidsmarkt, re-integratie, mens & organisatie, arbeidsongeschiktheid & sociale zekerheid • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm

Wellicht vind je dit ook interessant!