BLOG
Psycholoog start wetenschappelijk onderzoek naar rouwreacties bij re-integratie in spoor 2

Psycholoog, onderzoeker en voormalig re-integratiebegeleider dr. Janske van Eersel promoveerde onlangs aan de Universiteit Utrecht op het onderwerp rouwen om baanverlies. Op dit moment is zij bezig met een onderzoek rondom rouwreacties bij dreigend baan- en gezondheidsverlies binnen de context van re-integratie spoor 2. Van Eersel wil door haar studie inzicht krijgen in welke rol rouwreacties spelen binnen een spoor 2 traject. Maar ook onderzoeken welke factoren helpend of juist belemmerend zijn in dit proces. Het is haar missie om meer erkenning en herkenning te krijgen voor het rouwen om baanverlies en wat dit allemaal kan veroorzaken.

Meedoen aan de studie

Ben je aan het re-integreren in spoor 2 en wil je meedoen aan haar onderzoek? Dan kun je je hier aanmelden. Het onderzoek omvat een vragenlijst studie met meerdere metingen, die je tijdens en na afloop van het spoor 2 traject invult. Er wordt iedere drie maanden contact met je opgenomen. Meer informatie over het onderzoek kun je lezen in deze informatiebrief.

Was dit artikel nuttig voor je?

Dankjewel voor je mening!

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid • Bezwaar en beroep UWV • Libido sciendi
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid • Bezwaar en beroep UWV • Libido sciendi

Wellicht vind je dit ook interessant!