BLOG
Randstad Groep Nederland start podcast over de toekomst van de arbeidsmarkt

Randstad Groep Nederland is onlangs met de 5-delige podcastserie ‘Goed Geregeld Werk’ gestart. Journalist en documentairemaker Hans Busstra spreekt voor deze podcasts met ‘scherpe’ denkers over de toekomst van en de steeds groter wordende problemen op de arbeidsmarkt en onderzoekt oplossingen met hen. In de eerste aflevering spreekt Busstra met oud-topambtenaar Hans Borstlap die met zijn commissie in 2020 concrete voorstellen deed om de arbeidsmarkt te hervormen. Hij legt uit hoe we met een stelsel zitten opgescheept dat nog stamt uit de tijd van de industriële revolutie. Daardoor is arbeidsmarkt scheefgegroeid, met allerlei maatschappelijke problemen tot gevolg.

Luisteren kan onder andere via Google Podcasts en Apple Podcasts.

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen ondernemer sinds 2003 • Kennispartner & -deler • Werk, arbeidsmarkt, re-integratie, mens & organisatie, arbeidsongeschiktheid & sociale zekerheid • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen ondernemer sinds 2003 • Kennispartner & -deler • Werk, arbeidsmarkt, re-integratie, mens & organisatie, arbeidsongeschiktheid & sociale zekerheid • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm

Wellicht vind je dit ook interessant!