BLOG
Gratis webinar: gespreksvoering bij complex psychisch verzuim en heftige emoties

Ongeveer 70% van het verzuim is het gevolg van psychische klachten. Casemanagers, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en andere professionals krijgen dus vaak te maken met mensen met deze problematiek. Hoe ga je hier het beste mee om? Hoe ga je het gesprek aan met mensen die ernstige psychische klachten hebben zoals suïcidaliteit, uitzichtloosheid of verwarring of getraumatiseerd zijn? Wat zijn de do’s en dont’s bij het begeleiden van het verzuim van deze mensen?

CS opleidingen organiseert op donderdag 23 juni een zomerwebinar voor professionals die hier meer over willen weten. De sprekers zijn Ramon Blenderman en GZ-Psycholoog Albert-Jan Vink. Deelname aan het webinar is gratis en levert voor RSC-geregistreerden twee PE-punten op. Het webinar is praktijkgericht en interactief. Dus geen uitgebreide theorie, maar hands-on, met behulp van vragenchat en polls.

Het webinar terugkijken kan hier.

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen ondernemer sinds 2003 • Kennispartner & -deler • Werk, arbeidsmarkt, re-integratie, mens & organisatie, arbeidsongeschiktheid & sociale zekerheid • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen ondernemer sinds 2003 • Kennispartner & -deler • Werk, arbeidsmarkt, re-integratie, mens & organisatie, arbeidsongeschiktheid & sociale zekerheid • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm

Wellicht vind je dit ook interessant!