BLOG
UWV stopt met versturen van WGA-instroomcijfers naar werkgevers

UWV stopt als gevolg van de Verzamelwet 2022 met het per brief versturen van de WGA-instroomcijfers naar werkgevers die 250 personen of meer in dienst hebben. Als reden wordt de strengere regelgeving voor persoonsgegevens zoals burgerservicenummer, geslacht en geboortedatum gegeven. Deze gegevens stonden in de brief die een deel van de werkgevers jaarlijks kreeg. Werkgevers kunnen nu alleen nog de cijfers uit hun eigen administratie gebruiken.

Was dit artikel nuttig voor je?

Dankjewel voor je mening!

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid • Bezwaar en beroep UWV • Libido sciendi
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid • Bezwaar en beroep UWV • Libido sciendi

Wellicht vind je dit ook interessant!