BLOG
Gratis whitepaper: re-integratie spoor 2

Vanaf vandaag is mijn nieuwste whitepaper over re-integreren in spoor 2 gratis beschikbaar. In deze whitepaper – die zowel voor werkgevers als werknemers is bedoeld – leg ik uit wat een spoor 2 traject inhoudt, wanneer deze ingezet moet worden en waar je op moet letten. Check de downloadspagina voor de whitepaper en/of andere (gratis) bestanden.

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Werk, arbeidsmarkt, re-integratie, mens & organisatie, arbeidsongeschiktheid & sociale zekerheid • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Werk, arbeidsmarkt, re-integratie, mens & organisatie, arbeidsongeschiktheid & sociale zekerheid • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm

Wellicht vind je dit ook interessant!