BLOG
Onderzoek Integron: Nederlandse werknemer voelt zich veilig bij werkgever

Het merendeel van de Nederlandse werknemers voelt zich (psychisch) veilig bij zijn of haar werkgever. Dit blijkt uit een recent onderzoek dat is uitgevoerd door Integron. Uit het onderzoek blijkt ook dat Nederlandse werknemers gemiddeld erg tevreden zijn. Het gemiddelde cijfer is een 7,4. Dit was vijf jaar geleden nog een 6,7. Wel zijn er verschillen op branche- en generatieniveau. Ook interessant: gemiddeld gezien neemt de werkdruk volgens dit onderzoek af. Toch heeft bijna 30% van de werknemers het gevoel dat de werkdruk toeneemt.

Het volledige rapport kun je hier aanvragen.

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Werk, arbeidsmarkt, re-integratie, mens & organisatie, arbeidsongeschiktheid & sociale zekerheid • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Werk, arbeidsmarkt, re-integratie, mens & organisatie, arbeidsongeschiktheid & sociale zekerheid • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm

Wellicht vind je dit ook interessant!