BLOG
Kansrijke beroepen 2022

De arbeidsmarkt is volop in beweging en ondanks de coronacrisis is er sprake van een zeer krappe arbeidsmarkt. De verwachting is dat dit ook in 2022 zo zal blijven. Wil je weten wat in 2022 kansrijke beroepen zijn? UWV laat in dit overzicht zien welke beroepen op dit moment (december 2021) ruim voldoende tot goede baankansen bieden. Er zijn kansen op verschillende niveaus.

Was dit artikel nuttig voor je?

Dankjewel voor je mening!

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid(srecht) • Bezwaar en beroep tegen UWV-besluiten • Libido sciendi
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid(srecht) • Bezwaar en beroep tegen UWV-besluiten • Libido sciendi

Wellicht vind je dit ook interessant!