BLOG
Kansrijke beroepen 2022

De arbeidsmarkt is volop in beweging en ondanks de coronacrisis is er sprake van een zeer krappe arbeidsmarkt. De verwachting is dat dit ook in 2022 zo zal blijven. Wil je weten wat in 2022 kansrijke beroepen zijn? UWV laat in dit overzicht zien welke beroepen op dit moment (december 2021) ruim voldoende tot goede baankansen bieden. Er zijn kansen op verschillende niveaus.

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen ondernemer sinds 2003 • Kennispartner & -deler • Werk, arbeidsmarkt, re-integratie, mens & organisatie, arbeidsongeschiktheid & sociale zekerheid • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen ondernemer sinds 2003 • Kennispartner & -deler • Werk, arbeidsmarkt, re-integratie, mens & organisatie, arbeidsongeschiktheid & sociale zekerheid • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm

Wellicht vind je dit ook interessant!