BLOG
Recruiters vinden Werk.nl ineffectief en laten het massaal links liggen

Uit onderzoek van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie blijkt dat recruiters UWV en zijn website Werk.nl massaal links laten liggen. Nog niet 1 op de 10 recruiters noemt UWV of Werk.nl als belangrijk voor de eigen wervingsstrategie. En van degenen die dat wel doen zegt 1 op de 3 het als (zeer) ineffectief te beschouwen, tegen 1 op de 4 die het (zeer) effectief noemt. Liever zetten recruiters in op social media zoals Linked In, ook al leidt dat niet altijd tot het aantrekken van (kwalitatief goede) kandidaten.

Het hele rapport vind je hier.

Was dit artikel nuttig voor je?

Dankjewel voor je mening!

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid • Bezwaar en beroep UWV • Libido sciendi
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid • Bezwaar en beroep UWV • Libido sciendi

Wellicht vind je dit ook interessant!