BLOG
UWV past werkwijze aanvraag deskundigenoordeel aan

UWV heeft de werkwijze voor het aanvragen van een deskundigenoordeel aangepast. Voorheen was het vaak onduidelijk of een werknemer cq. werkgever een deskundigenoordeel had aangevraagd. Dat is door de nieuwe werkwijze verholpen.

Kopie aanvraag

Vanaf nu ontvangt de werkgever – als een werknemer een deskundigenoordeel heeft aangevraagd – een kopie van de door de werknemer ingevulde aanvraagformulier en de bijlagen. Vraagt de werkgever een deskundigenoordeel aan? Dan krijgt de werknemer hier bericht over met een kopie van de aanvraag. Door deze nieuwe werkwijze kunnen werkgevers en werknemers beter op het standpunt dat de ander heeft ingenomen reageren.

Medische gegevens

Uiteraard worden de door werknemers verstrekte medische gegevens niet met werkgevers gedeeld.

Wil je meer weten over het deskundigenoordeel? Klik dan hier.

Was dit artikel nuttig voor je?

Dankjewel voor je mening!

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid • Bezwaar en beroep UWV • Libido sciendi
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid • Bezwaar en beroep UWV • Libido sciendi

Wellicht vind je dit ook interessant!