BLOG
Analyse inzake stijgende WIA-instroom en Ziektewetlasten (ZW)

Als gevolg van de motie Van Brenk en Van Dijk heeft minister Koolmees onderzoek gedaan naar de stijgende WIA-instroom. Dit onderzoek is afgerond. Op 17 december heeft de minister de Tweede Kamer per brief hierover geïnformeerd. Op basis van de analyse ziet de minister geen noodzaak tot het treffen van maatregelen met betrekking tot de WIA.

De brief en de hierbij horende onderzoeksgegevens kun je hier teruglezen.

Was dit artikel nuttig voor je?

Dankjewel voor je mening!

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid • Bezwaar en beroep UWV • Libido sciendi
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid • Bezwaar en beroep UWV • Libido sciendi

Wellicht vind je dit ook interessant!