BLOG
Ministerie van SZW lanceert kennisdocument over premiedifferentiatie WW

Het ministerie van SZW heeft voor werkgevers een kennisdocument beschikbaar gesteld die betrekking heeft op de premiedifferentiatie WW. Sinds dit jaar en met de komst van de Wet arbeidsmarkt in balans is de vorm van het contract – vast of flexibel – leidend voor de hoogte van de WW-premie. Ook is met de nieuwe vorm van premiedifferentiatie WW de hoogte van de WW-premie niet meer afgeleid van de sector en de risicopremiegroep waarin de werkgever actief is. Voor werkgevers blijkt het in de praktijk niet altijd helemaal duidelijk te zijn wat op hen van toepassing is, vandaar dit kennisdocument die je hieronder kunt downloaden.

Kennisdocument Premiedifferentiatie WW (157 downloads)

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen ondernemer sinds 2003 • Kennispartner & -deler • Werk, arbeidsmarkt, re-integratie, mens & organisatie, arbeidsongeschiktheid & sociale zekerheid • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen ondernemer sinds 2003 • Kennispartner & -deler • Werk, arbeidsmarkt, re-integratie, mens & organisatie, arbeidsongeschiktheid & sociale zekerheid • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm

Wellicht vind je dit ook interessant!