BLOG
[Handige rekentool] Berekening premie Werkhervattingskas 2021

Iedere arbeidsongeschikte werknemer die tot de WIA-WGA wordt toegelaten betekent een premiestijging voor de werkgever. Afhankelijk van de omstandigheden (bijv. bedrijfsgrootte) kan het om behoorlijke bedragen gaan. Ben jij als werkgever geen eigenrisicodrager voor de Ziektewet en WIA-WGA en wil je de gedifferentieerde premie (Whk) voor 2021 berekenen? Dan kun je gebruik maken van deze handige rekentool van Wijzer in Verzuim. De tool werkt in Chrome, Microsoft Edge en Firefox.

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Werk, arbeidsmarkt, re-integratie, mens & organisatie, arbeidsongeschiktheid & sociale zekerheid • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Werk, arbeidsmarkt, re-integratie, mens & organisatie, arbeidsongeschiktheid & sociale zekerheid • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm

Wellicht vind je dit ook interessant!