BLOG
Huidige stand van zaken & kansen op de arbeidsmarkt (april 2020)

De arbeidsmarkt begint om te slaan: we gaan van een werknemersmarkt naar een werkgeversmarkt. Het aantal vacatures is sinds week 2 van dit jaar met meer dan 20% afgenomen. Kortom: de arbeidsmarktkansen zijn door de bank genomen aan het afnemen en zullen de komende tijd verder afnemen. Bekijk onderstaande video van Jobdigger, OnRecruit en de Intelligence Group voor de huidige stand van zaken en kansen op de arbeidsmarkt (april 2020).

Was dit artikel nuttig voor je?

Dankjewel voor je mening!

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid(srecht) • Bezwaar en beroep tegen UWV-besluiten • Libido sciendi
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid(srecht) • Bezwaar en beroep tegen UWV-besluiten • Libido sciendi

Wellicht vind je dit ook interessant!