BLOG
Winnaar AI Legal Award 2019 (best Dutch legal newssite)

Voor mijn juridisch platform Rechtblog heb ik een AI Legal Award 2019 gekregen. In juli werd de website genomineerd voor een award in de categorie best Dutch legal newssite. Acquisition International, een internationaal businessplatform, reikt dit jaar voor de zesde keer awards uit aan juridische organisaties en platforms.

Our Legal Awards have been running for over five years now and serve as the ultimate guide to the very best that the legal industry has to offer. The programme is open to all firms within the legal industry regardless of size. Nominated by clients, peers and fellow professionals; voted for by our subscribers and agreed by our industry experts, the Legal Awards provide a comprehensive go-to resource for those seeking the truly outstanding legal professionals from around the world, who go the extra mile to get the job done in style.

In 2013 begon ik met het juridisch kennisplatform waarop juridisch nieuws en blogs van mijzelf en niet veel later juristen en advocaten geplaatst worden. Tijdens het in januari 2015 gehouden advocatenevenement AdvoLive van het destijds bijna 100-jarige Advocatenblad gaf Erik Jan Bolsius van Jurist in Communicatie een workshop over het nut van bloggen waarbij hij mijn website als voorbeeld gebruikte. Dit inspireerde talloze advocaten om kennis te delen en blogs te schrijven. Nu bijna zeven jaar later is de website een veel geraadpleegde website met bijna dagelijks actuele en relevante content.

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Werk, arbeidsmarkt, re-integratie, mens & organisatie, arbeidsongeschiktheid & sociale zekerheid • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Werk, arbeidsmarkt, re-integratie, mens & organisatie, arbeidsongeschiktheid & sociale zekerheid • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm

Wellicht vind je dit ook interessant!