BLOG
Fatsoenlijk werk: De werkgever aan zet

Nederland heeft zo’n 230.000 werkende armen. Zij hebben minder dan €1135 netto per maand te besteden. Het overgrote deel van deze groep werkt voor een werkgever. Hoe kunnen werkgevers, gemeente, werknemers en ondernemers gezamenlijk zorgen dat werk loont? Hoe pakken we het probleem van werkende armen aan. Kijk mee naar dit interessante debat in De Balie in Amsterdam.

Was dit artikel nuttig voor je?

Dankjewel voor je mening!

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid • Bezwaar en beroep UWV • Libido sciendi
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid • Bezwaar en beroep UWV • Libido sciendi

Wellicht vind je dit ook interessant!