BLOG
Overzicht kansberoepen 2018

De arbeidsmarkt is dynamisch. Banen die tien haar geleden voor het oprapen lagen zijn nu nog nauwelijks te vinden. Het is dus goed om kennis te hebben van de arbeidsmarkt en met name van de baankansen als je besluit om een opleiding te gaan volgen of een andere baan te zoeken. Een handige bron m.b.t. baankansen is het UWV, dat regelmatig publicaties doet met betrekking tot dit thema. Hieronder kun je de publicaties downloaden.

Was dit artikel nuttig voor je?

Dankjewel voor je mening!

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid • Bezwaar en beroep UWV • Libido sciendi
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid • Bezwaar en beroep UWV • Libido sciendi

Wellicht vind je dit ook interessant!