BLOG
Waarom halen zoveel hoogbegaafden geen diploma?

Je zou denken dat voor mensen met een hoog IQ alles vanzelf gaat en dat ze het goed zouden doen op school. Toch hebben veel hoogbegaafden moeite met school en halen er veel géén diploma. Prof. dr. ir. Kathleen Venderickx legt in onderstaande college uit waarom mensen met een hoog IQ net zoveel begeleiding nodig hebben als mensen met een IQ van 65.

Was dit artikel nuttig voor je?

Dankjewel voor je mening!

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid • Bezwaar en beroep UWV • Libido sciendi
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | Mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid • Bezwaar en beroep UWV • Libido sciendi

Wellicht vind je dit ook interessant!