BLOG
Aandacht voor Rechtblog in het Advocatenblad

Zo’n 1,5 jaar geleden startte ik de juridische website Rechtblog.nl. Op de website verschijnt bijna dagelijks juridisch nieuws aangevuld met blogs van juristen en advocaten. De site wordt steeds bekender, het aantal bezoekers en de bekendheid onder juristen begint aardig toe te nemen. Tof om te zien dat het Advocatenblad in het meest recente nummer aandacht aan mijn website heeft besteed. Het Advocatenblad is het meest gelezen vaktijdschrift onder advocaten in Nederland.

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Werk, arbeidsmarkt, re-integratie, mens & organisatie, arbeidsongeschiktheid & sociale zekerheid • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm
Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdig • Bevlogen en betrokken ondernemer @ Mensar | mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Werk, arbeidsmarkt, re-integratie, mens & organisatie, arbeidsongeschiktheid & sociale zekerheid • Arbeidsmarktcommunicatie • Webdesigner • Boekenwurm

Wellicht vind je dit ook interessant!